Tars - prvo pravo riječko pivo

Tars - prvo pravo riječko pivo


Tars – prvo pravo riječko pivo


Neki su probali, ali nitko nije uspio napraviti vrhunsko riječko pivo. Sve do sada...

 

Tars pivo je vrhunsko lager pivo koje se proizvodi u novootvorenoj pivovari Kaltenberg Adria.

Posebnog okusa, bogate pjene i cool bakrene boje, Tars je pivo koje pristaje uz sve – opuštanje nakon faksa, posla, tekme, u ludom izlasku ili na klopi s ekipom.

Kristalna čistoća vode koja stiže izravno s izvora Rječine, zajedno s biranim sastojcima i bavarskim iskustvom, tvori naš lager koji je drukčiji od svih koje si probao.

 

Tars je lager poseban baš poput Riječana koji su ga birrali. Naime, Tars pivo su odabrali potrošači jer je na usporednom testu kušanja više vrsta piva Tars pokazao značajno bolje rezultate od ostalih piva.

Naši potrošači će prepoznati da smo od samog izbora imena Tars (Tarsatica – starorimska utvrda na vrhu grada nad Rječinom) te simbola Trsatske kule, ikone Baziliska i boja riječke zastave, identitet našeg piva prilagodili riječkoj ekipi.

 

Smeđa boca Tarsa bolje čuva kvalitetu i svježinu piva od svijetlih ili zelenih boca. Time želimo da naši potrošači uživaju uvijek u najboljem pivu!

Inovativna transparentna etiketa Tarsa jedinstvena je na tržištu i mami užitkom koji te čeka kada ju otvoriš.

Limenka Tarsa drugačija je od svih drugih i dolazi u bojama etikete.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se